Bliksembeveiliging

Professionele installaties voor interne en externe
beveiliging van jouw gebouw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliksembeveiliging

Professionele installaties voor interne en externe beveiliging.

 

 

Bliksembeveiliging

Voorkom bliksemschade aan je bedrijf en aan alle elektrische apparatuur en installaties door bliksembeveiliging te installeren. HNL Bliksem verzorgt elke installatie exact op maat, gebaseerd op de eisen van jouw gebouw. Wij komen langs om te kijken welk systeem de beste oplossing biedt.

Stappen in het proces

 

Site visit

Inventarisatie van gebouw of object en projectadvisering.

Engineering

Ontwerpen en tekenen van het beveiligingsproject.

Aanbod

Aanbieden van een passende
en vrijblijvende offerte.

Uitvoering

Installatie en oplevering van bliksembeveiligingsinstallatie.

Inspectie

Periodieke visuele inspectie, metingen en rapportages van de installatie.

Bliksembeveiliging op maat


Bij directe én indirecte blikseminslag in een pand kan er brand ontstaan, spanningsgevoelige apparatuur kan beschadigen en personen kunnen letsel oplopen.

Bliksembeveiliging zorgt ervoor dat eventuele blikseminslag veilig wordt afgeleid naar de aarde. Met een bliksembeveiligingsinstallatie van HNL bescherm je jouw object en apparatuur goed tegen bliksemschade. Zo voorkom je brand, schade aan het pand of letsel bij personen.

HNL Bliksem installeert bliksembeveiligingsinstallaties op maat bij bedrijven en telecom installaties in heel Nederland en België. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Overspanningsbeveiliging


Bescherm jouw elektrische installaties en objecten tegen de hoge spanningsverschillen die ontstaan bij blikseminslag in of naast jouw gebouw. Met een overspanningsbeveiliging worden hoge piekspanningen teruggebracht naar een veilig niveau, waardoor overbelasting van elektronica voorkomen wordt. Deze overspanningsafleiders zorgen ervoor dat alle geleidende systemen, zoals apparatuur en netwerkkabels kortstondig met elkaar gekoppeld worden om spanningsverschillen te neutraliseren en piekstroom af te voeren.

Potentiaalvereffening


Om voor een goede overspanningsbeveiliging te zorgen is potentiaalvereffening essentieel. Een potentiaalvereffening koppelt alle onderdelen in het gebouw die stroom kunnen geleiden, zoals de waterleiding, cv-leidingen, trappen en kabelgoten. Er worden geleidende verbindingen geplaatst en deze worden via een potentiaalvereffeningsrail aangesloten op de veiligheidsaarding.

 

Vragen?


We vertellen je graag meer over al onze mogelijkheden. Mail of bel ons en we zullen je vraag zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

info@hnlgroep.nl

+31 (0)174 51 21 61

Nu geen tijd voor een telefoontje of mailtje? Laat even je gegevens achter via het contactformulier, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

 

 

HNL Groep
Aartsdijkweg 45
2676 LE Maasdijk

info@hnlgroep.nl
+31 (0)174 51 21 61

© Copyright HNL Groep 2020