Projecten

HNL is gespecialiseerd in bliksembeveiliging en valbeveiliging.

HNL biedt in elke situatie een passende oplossing: van

bedrijfspanden tot particuliere woningen door heel Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

Projecten

 

 

 

Kooiladder in vuurtoren

In de voormalige vuurtoren op Schiermonnikoog heeft HNL Safety een speciaal ontworpen kooiladder geïnstalleerd die met behulp van een lier naar beneden gehaald kan worden. 

Vernieuwing dak Karsten Europe

HNL heeft na een dakrenovatie en na het installeren van zonnepanelen het dak van Karsten Europe B.V. voorzien van een nieuwe bliksembeveiligingsinstallatie.

Parkeergarage Breda

HNL Safety heeft het dak van deze parkeergarage in Breda voorzien van randbeveiliging met camouflage, zodat de apparatuur op het dak zoveel mogelijk uit zicht is.

Appartementencomplex Maassluis

Een combinatie van dakveiligheid én bliksembeveiliging is voor HNL geen probleem. Op dit dak van een appartementencomplex in Maassluis heeft HNL beide geïnstalleerd.

Amsterdam Centraal Station

Dit monumentale pand heeft HNL Safety voorzien van een veilige toetreding tot het dak: we hebben kooiladders, hekwerken en loopverlichting geïnstalleerd.

Nieuwbouw Growers United

HNL Bliksem heeft het nieuwbouwpand van Growers United op het Honderdland in Maasdijk volledig voorzien van interne en externe bliksembeveiliging.

AIC Harderwijk

Op het bedrijfspand van AIC Harderwijk heeft HNL Safety kooiladders, hekwerken en looppaden gemaakt en HNL Bliksem verzorgde de bliksembeveiliging van dit pand.

MTS Euro Products Maassluis

Het nieuwbouwpand van MTS Euro Products Maassluis is door HNL voorzien van een volledige bliksembeveiligingsinstallatie.

Renovatie winkelcentrum Utrecht

Voor de renovatie van winkelcentrum 'De Planeet' in Utrecht heeft HNL Safety een veilige opkomst gecreëerd naar het dak door middel van het plaatsen van kooiladders en hekwerken.

Dorpskerk Maasdijk

De bliksembeveiliging op de Dorpskerk in Maasdijk was verouderd. HNL Bliksem heeft de bliksembeveiliging compleet vernieuwd, waardoor het gebouw weer beveiligd is tegen blikseminslag.

Vragen?


We vertellen je graag meer over al onze mogelijkheden. Mail of bel ons en we zullen je vraag zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

info@hnlgroep.nl

+31 (0)174 51 21 61


Nu geen tijd voor een telefoontje of mailtje? Laat even je gegevens achter via het contactformulier, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

  

 

HNL Groep
Aartsdijkweg 45
2676 LE Maasdijk

info@hnlgroep.nl
+31 (0)174 51 21 61

© Copyright HNL Groep 2020